Desember Leef

Dit bly ‘n lekkerkry hoogtepunt elke keer was ek een van my foto’s in druk sien. Hoeveel te meer op so pragtige voorblad, en versprei deur die aller mooiste boek.  Leef se Desember uitgawe is ‘n lieflike geur van alles wat mooi is. Reg vir al die kuier en lekkertes van Kerstyd.

Die Mode was vir al vir my ‘n hoogtepunt.  Ek deel graag my gunstelinge van die uitgawe.

 

 

Joshua Inhoud_page_2 leef gesond_page_2 Mode1 Mode2 mooi soos beminde 1001-DesMode0345
1001-DesMode1143

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s